Liten rundtur i Alingsås

ställplats mjörn

Igår kväll var vi ute och körde i stan, vi kikade på lite olika platser där vi kan stå med FrankieBoy.

Först åkte vi till Vimpeln för att lämna tillbaka en selfiepinne. Ja, jag köpte en till slut, men den blev ruskigt varm när jag laddade, så jag ville inte ha den så klart. Riktigt obehagligt faktiskt. På vägen till Vimpeln såg vi en Frankia 840 (tror vi) på parkeringen på andra sidan gatan.

Efter besöket på Vimpeln åkte vi till indiska restaurangen och käkade middag. Kan verkligen rekommendera Mantram i Alingsås, de har fantastiskt god indisk mat. Och det är dessutom promenadavstånd från Savannens ställplats!

Ställplatser i Alingsås

Efter att vi käkat åkte vi vidare i vår lånade bil och kikade på lämpliga platser att stå med husbilen när vi nu hämtar den nästa vecka. Vi har ju förlorat den fasta plats vi skulle ha, så vi behöver ha lite alternativ. Camping vill vi helst inte stå på, men det finns två i Alingsås.

På Savannens ställplats stod det några husbilar, bl.a. den Frankia vi såg vid Vimpeln. Kändes lite mysigt att se ”vår” bil där, så vi kunde se hur stor plats den tar och om det funkar att stå där. Det gör det, alldeles utmärkt!

Sen åkte vi ut till Playa Mjörn där det också kan stå husbilar, men ikväll var det tomt där. Fast det var en väldigt fin solnedgång som jag lyckades fånga. Eller hur?

Vi får se var vi hamnar och var vi står, det kommer lösa sig på nåt sätt. Det är ju bara några nätter varje vecka som vi har behovet i Alingsås egentligen, eftersom vi lär vara borta på äventyr de flesta helgerna.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.