Lite väl mycket intryck ett tag

camping Spanien

Det kan faktiskt bli lite för mycket av det goda. Nu vill vi inte ha fler intryck på några dagar.

Tänk vad fantastiskt liv vi lever, där vi faktiskt blir lite mätta på nya intryck och spännande platser. Efter ha varit på resande fot sedan 8 september är det nu skönt att ha landat på en plats där vi tänkte stå kanske i en vecka. Om vi inte blir för rastlösa vill säga.

Vår nya vardag ger oss så ofantlig mycket häftigt. Vackra byggnader, ljuvliga vyer, spännande vägar, nya språk, annorlunda tekniska lösningar för att fylla/tömma, annorlunda mat, nya människor och så vidare..

Och nu är vi fulla av intryck! Och så har vi en full tvättkorg. Och vi har landat i värme. Så.

Det blev camping! Vårt hem är parkerat typ 20 meter ifrån Medelhavet. Vi har el, så vi kan se på film hur mycket vi vill och göra smoothies i mixern. Och vi har böcker som vi vill plöja igenom och vi jobbar. Idag fäller vi ut markisen och ställer ut stolar och bord. Det har regnat i ett par dygn, men idag kommer solen. Värmen har varit här hela tiden – fascineras av att det är över 20 grader dygnet runt trots ihärdigt regnande och ganska kraftig blåst.

De enda intrycken jag vill ta in i några dagar är havet!

/Anna

Du vet väl att du kan prenumerera på våra inlägg?

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.