Lite mer ombonat i FrankieBoy!

värmeljus ikea

Det har tagit oss över 600 dygn att komma fram till att vi vill ha lite mer ombonat i vårt hem. Lite mer personlig touch. 

När vi var i Benidorm letade vi både på antikmarknad, vanliga marknader och i affärer efter något som kändes rätt för oss att inreda med. För vi vill ha lite mer dekoration i vårt hem. Vi köper gärna begagnat men vi hittade inte något. Inte nytt heller för den delen.

Exakt vad vi ville ha visste vi inte, men vi landade till slut i att vi kan ha lätta saker hängande från listen över fönstren. Så vi köpte krokar i plast med självhäftande tejp. Dessa ska sättas upp på insidan av listen, så de inte syns, och därifrån kan det sedan hänga lättare dekoration. Drömfångare hittar vi överallt, men det vill vi inte ha. Varje gång vi är i en affär så kikar vi efter något att hänga upp, men vi har inte hittat något. Finns massor om en vill ha juldekorationer, men det är inte det vi söker.

I torsdags åkte vi till IKEA, dels för att leta efter något att hänga i fönstren men också för ett par andra saker. Fast något till fönstren hittade vi inte, däremot två jättefina lyktor och batteridrivna värmeljus. Och en duk (bordstablett) att ställa dem på. Vi har inte haft något på bordet tidigare, då vi suttit med datorerna där och då har det bara varit i vägen. Men jag sitter numera med datorn i knäet så det får plats lite mys på bordet.

Bordstablett och ljushållarna

Vi hittade i en annan butik något som jag hade tänkt att hänga i ett av fönstren men det bidde inte bra, så det kommer vi istället sätta upp på den lilla smala väggsnutten bredvid fönstret.

Även om vi verkligen inte behöver ha en massa prylar vill vi ha det lite mer ombonat. Det är tid att boa in sig på riktigt! Kanske det beror på att det är ruggigare väder, att vi spenderar mer tid inomhus eller så är det bara så att det nu ögonen öppnades för de små förändringarna. Självklart kommer ni få se bilder när vi tycker vi är klara!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.