Lite förändringar igen

förändringar

Ibland blir det inte riktigt som en tänkt, då blir det något annat. Som nu.

Har ju tidigare berättat att jag inte använder Instagram längre. Och det är inget som jag planerar att ändra på för jag mår bättre utan telefonen i handen hela tiden.

Facebook har mer innehåll

Däremot tycker jag ibland att det är kul att göra spontana ryck som inte blir ett blogginlägg, det som tidigare blev en story eller bild på Instagram. Det kan vara en kort berättelse eller någon bild, detta hamnar numera istället på Facebook, på vår sida för Bo i husbil. Så om du inte vill missa det kan det vara läge att gilla vår sida. Alla blogginlägg länkas där också så det kan också vara ett sätt att se när nya inlägg kommer. Det finns ingen agenda som lovar ett visst antal extra bilder eller anekdoter, men när det faller mig in så är det på Facebook det kommer hamna.

Tänk på att om ni inte vill att Facebook ska sluta visa vad som händer på vår sida behöver du gilla och kommentera något emellanåt.

Här slutade en cykelväg.

Cykelvägarna tar slut

Hade en ambition att visa vilka cykelturer vi gör och spelade in en hel del när vi var i Tyskland. Samlade dem snyggt och prydligt på en egen sida här på bloggen, med kartor och länkar till Koomot. Men. Inte längre.

Anledningen till att det inte blir av är dels för att jag alltid glömmer sätta på inspelningen av rutten, samt att det tar en hel del batteri. Sen undrar jag om det verkligen är så intressant att se hur vi cyklar, och varför ska vi lura in er på samma konstiga vägar vi hamnat på. Ytterligare en anledning till att inte följa våra kartor är att cykelvägarna blir fler och fler, och våra kartor blir snabbt inaktuella.

Både mer och mindre

Så det blir konstigt nog lite mer innehåll på Facebook och mindre innehåll på bloggen. Så kan det bli, men hoppas ingen blir ledsen för att vi gjort de här ändringarna. Vi lever ju med våra ständiga förändringar och just nu trivs vi bäst med detta!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.