Lite fix på bloggen & facebook

en tant två bloggar

Vi har fixat till ett par saker som efterfrågats, passat på här i regnet.

På denna ställplatsen har vi gratis wi-fi och då är det ju jättebra att passa på att greja med bloggen. Vi älskar verkligen att ha en dialog med dig som läsare! Och nu har vi fixat lite saker som ni bett om.

Prenumerera på svar till kommentar

Vi försöker svara på alla kommentarer ni lämnar, förlåt om vi missat någon! Det har efterfrågats en funktion där du som kommenterar ska få en notis när vi svarat. Den funktionen finns nu plats. Den ska översättas och förfinas, men det får bli lite längre fram – den finns i alla fall nu och jag hoppas du tycker det är bra!

Facebooksida

Webbtanten (Annas andra blogg) har en Facebooksida, men eftersom det inte bloggas lika frekvent på den bloggen så blir det ganska tomt i det flödet. Därför har vi nu slagit ihop både Webbtanten & Boihusbil på den Facebooksidan, så alla inlägg från båda bloggarna lägger vi där.

Så tycker du Facebook är ett bra ställe för dig att få information om nya inlägg så kanske du vill gilla den sidan. Vi lägger även in bilder från Instagram där ibland. Här har du länken: https://www.facebook.com/webbtanten/

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.