Larmar och väsnas

Vi gillar verkligen FrankieBoy. Så nöjda med bilen och känner att det här kommer bli bra!

I onsdags hämtade vi husbilen i Hyssna och vi har börjat boa in oss! Men vi har problem med larmet. Det går igång helt utan anledning. Därför är jag nu i Lindome på larmfirman för att de ska åtgärda det. Premiärkörning för mig, då Roger är den som kört husbilen hittills och han är på jobbet. Jag är ju flexibel, kan ju jobba även från väntrummet här på larmfirman minsann. När jag bloggat.. 🙂

Att det är något som krånglar är jag inte så jätteirriterad över, det är mycket funktioner som ska funka. Det som är viktigt när man har en reklamation är HUR den bemöts och hanteras. Vill ge Forsbergs serviceavdelning full pott för det, de svarar snabbt och agerar direkt.

Nu hoppas jag verkligen larmet fixas lätt och att det inte blir en följetong av det.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.