Lämnat nycklarna till lägenheten

nycklar lägenhet

Det var några dagar sedan vi ens var i lägenheten, men idag har vi i alla fall lämnat nycklarna till nya ägaren.

Den nya ägaren är en ganska märklig person och vi kände att vi inte vill ha något med hen att göra igen. Därför bestämde vi oss för att anlita en städfirma, för hur bra vi än skulle städat så hade hen garanterat hittat ett dammkorn längst in i en garderob och ringt oss och klagat. Den risken vill vi inte ta, så en städfirma städade i onsdags, för en vecka sen.

Det är därför vi inte varit i lägenheten på ett tag trots att vi fortfarande ägde den. Men idag. Äntligen. Är nycklarna lämnade och vi kan fokusera på att leva vårt nya nomadliv till 100%. Så glada och nöjda med Kristoffer på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling här i Alingsås, tack för allt! Och den nya ägaren visade en trevligare sida idag så det känns skönt.

Lånen är betalda och vi känner oss mer fria än någonsin. Vi äger FrankieBoy, det vi har på banken och det som vi har med oss (samt några kartonger hos svärföräldrarna). Inget annat. Allt vårt fokus är oss. Vi. Här och nu.

Firade så klart med lite tårta! Nu kör vi all-in husbilsliv!

fira med tårta

Och idag skiner solen så våra bodelsbatterier är laddade till max! Skönt eftersom vi inte har någon el där vi står.

Kom igen nu vädret, stötta oss lite mer – sol behövs lite oftare. Särskilt när vi står still i några dagar. Pretty please…

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.