Kartor med våra cykelturer

cykelled tyskland

Vi cyklar ganska mycket, både kortare och längre sträckor, nu kan du ta del av de turer vi gör!

Finns det något bättre sett att uppleva och utforska nya platser än sittandes på cykeln? Genom att gå kanske, men det tar för lång tid och är för varmt tycker vi 🙂 Det blir mindre fotograferat när vi cyklar men vi ser och upplever mer och det är ju det viktigaste tycker vi. På cykeln rör vi oss längre tid vilket vi gärna vill. Så det lär bli mest med cykelturer som vi visar på våra kartor.

Vi började spela in hur vi cyklar för några dagar sen och vi tänker det kan vara intressant om ni hamnar på samma boplatser som oss, att se hur en kan cykla. På kartorna framgår det också hur långt det är, hur stora höjdskillnader det är samt hur lång tid det tog. Det senare är ju väldigt individuellt men det är en fingervisning för en planering i alla fall. En kort kommentar om respektive tur skriver vi också.

Sånt här kan en råka cykla förbi, denna stod utmed leden vi cyklade i Neukloster – som inte spelades in så den turen kan du inte hitta bland kartorna.

Komoot (gratisversionen) är appen vi använder för inspelningen och där får vi även tips på cykel- & vandringsleder som vi kan följa. Det leder oss in på spännande platser och fina vyer.

Det kommer nog inga blogginlägg om våra cykeläventyr, men du kan alltså hitta alla kartor där vi cyklat över 1 mil här på bloggen. Nu finns det tre stycken som är inspelade i Mecklenburg-Vorpommern regionen. När vi hamnar i ny region kommer det bli fler rubriker. Om du skaffar eget konto på Komoot kan du se alla våra turer, även de som är kortare än 1 mil.

I menyn – välj Resvägar – Cykelturer – och välj land (nu finns ju bra Tyskland än så länge).

Bilden överst är från cykelturen på fem mil vi gjorde i torsdags, du finner kartan på nya sidan så klart!

PS! Till dig som prenumererar på inlägg – funktionen har inte gjort som den ska de senaste dagarna vilket vi ber om ursäkt för. Nu hoppas vi att du fått mejl imorse som du ska.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Vi är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsamman 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och resvägar.