Karta för årets övervintrings­resa

karta

Nu har vi påbörjat kartan som visar hur vi reser den här vintern. Du kan så klart följa våra vägval!

Vi hade ju lite strul med Google Maps förra året så vi tänkte testa andra tjänster inför denna vintern. Jag har testat Polarsteps som är smidig och det går även att dela karta med alla via vår blogg. Nackdelen med den är att den drar helt raka sträck mellan punkterna vi lägger in så själva resvägen blir inte utmed vägarna. Eftersom vi tycker att vägvalet är en del av resan vill vi visa det, i den mån det går.

Så därför blir det Google Maps igen. Förhoppningsvis var det något driftsstrul hos Google för det funkade rätt bra på slutet i förra kartan. Kanske det även påverkas av uppkopplingarna då det ju är mycket data som ska hanteras.

Vi kommer hålla utkik efter andra kartlösningar men tills vidare så fortsätter vi med Google Maps för både rutt och boplatserna. Du har väl inte missat alla kartor med alla boplatser vi bott på, en karta för varje land.

Du hittar alltid reskartan via menyn under Resrutter och i sidofältet under ”Just nu” och boplatser vi besökt hittar du under Boplatser i menyn.

Karta Europaresa 2019-2020

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.