Ingen sol, ingen elstolpe = ingen ström i husbilen

Ingen el ingen ström husbil

Det kryper neråt i husbilsbatterierna när solen lyser med sin frånvaro.

Vi är beroende av att solen lyser. Som så många andra 🙂 Men även FrankieBoy är lite beroende av det. I alla fall när vi inte varit ute och kört eller kopplat upp bilen på elstolpe. Lite sol igår kväll gav fint ljus (bilden) men inte mycket laddning sådär på kvällskvisten.

Har nu stått 11 nätter utan el och idag var bodelsbatterierna lite trötta och ledsna. Så jag tog ut FrankieBoy på utflykt. Jag körde till Tollered rastplats utanför Nääs, där kan man nämligen tömma toakassetter och en av våra var full. Två flugor i en smäll, för när jag kom tillbaka till Alingsås var alla tre batterier laddade till max!

Fick kul besök på kvällen då Rogers gamla barndomsvän Peter kom förbi. Konstaterade att det säkert var 8-10 år sedan de träffades, så det var verkligen på tiden. Jättetrevligt att höra dom prata gamla minnen och göra catch-up till idag.

Imorgon är det fredag och då lämnar vi stan ett par dygn!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.