Inflyttning och vår första natt i husbilen

inflyttning

Nu har vi flyttat in i FrankieBoy och haft en av de skönaste nätterna på länge. Fantastiskt med 10 timmar sömn!

Det löste sig i går med larmet. Jag var på larmfirman i typ 3,5 timmar och de bytte ut allt. De tog bort de trådlösa och gjorde allt trådbundet istället samt använde andra sensorer. Allt verkar funka fint nu!

Flyttat in!

Igår kväll flyttade vi in i husbilen. Vi har fortfarande en del kvar i lägenheten, men vi tar in det i bilen successivt. Även om vi gjort oss av med väldigt mycket grejer så finns det ju saker kvar. Som vi ska hitta bra plats till, vi har ju en del att välja mellan med många skåp och utvändiga luckor. Men allt vi plockat in i bilen igår har nu en plats i alla fall. Gissar vi kommer flytta om i skåpen efterhand som nya prylar kommer in, men det är roligt att boa in sig!

10 timmar sömn

Gick och la redan vid 22.30 igår. Vi stod på Savannen i Alingsås tillsammans med fyra andra husbilar. Alldeles intill ligger en välbesökt skatepark så det var fullt ös med ljud därifrån samt alla moppar som åkte till och från. Jag tänkte att jag aldrig kommer somna. Kanske dumt att välja att bo mitt i stan första natten tänkte jag.

Men nej, det påverkade mig inte alls med alla ljud. Så fort jag la huvudet på kudden somnade jag! Och sov så gott i ett sträck med en kort kissepaus, till 8.30. Helt galet, var längesen jag sov så gott.

Nu blir det en fika med goda vänner innan vi åker vidare till kvällens event och ny plats att sova på. Men i samma sköna säng! Lyx att kunna sova hemma, oavsett var vi befinner oss.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.