Idag är det vår bröllopsdag!

Vi gifte oss 24 juni 2002, alltså är det idag 18 år sedan vi sa ”I do” till varandra.

Ja, vi sa faktiskt I do, för vi gifte oss på Gibraltar. Berättade om det på vår 16-åriga bröllopsdag.

Varje dag tillsammans är värt att fira, kanske det är därför vi inte är så bra eller angelägna om att fira just våra högtidsdagar. Vi är inte heller bra på traditioner eller högtider.

Däremot är vi väldigt bra på att njuta av vårt liv och av varandra, vi är också bra på att respektera, se och älska varandra. Har tidigare bloggat om vår kärlek på liten yta.

Kanske den största anledningen ändå, till vår starka kärlek, är att vi har roligt ihop. Så vi tog en liten bildserie för att ni också ska få skratta med oss! Den första är i alla fall seriös 😀

Så vi skrattar, löjlar oss och gör som vi vill idag också. Precis som alla andra dagar. Nu står vi dessutom på en annan favoritplats, nämligen ställplatsen i Apelviken som är öppen i år igen, trots att det varje år sägs att den ska stängas.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.