I varsin ände av Stockholm

Brygga

Vi är i Stockholm nu för att besöka några av våra kunder som håller till här i storstan.

När vi ändå är i området så bestämde vi oss för att även besöka firman som monterade vårt stenskottsskydd på fronten förra året. Den här gången ville vi diskutera lite kring stripning av FrankieBoy.

Haninge

Firman ligger i Haninge och vi ville inte bo alltför långt bort, så vi stod en natt på Haninge Golfklubbs ställplats. Där mötte vi ett par av våra läsare, det var kul att träffa er! Blev en sen middag och sedan jobb för resten av kvällen.

På morgonen tog vi en kort promenad ner till havet. Vi är fortfarande inte helt friska så tar det försiktigt. Märker att våra kroppar tagit ordentlig stryk av den här förkylningen. Men det var i alla fall gott att röra oss lite och se havet igen.

Vid lunch besökte vi Robertssons Skylt & Solfilm och fick lära oss om hur det fungerar med stripning av bil, med allt från borttagning av befintlig dekor till förslutning för lång hållbarhet.

Privat hamn i Haninge

En privat hamn i Haninge

Havet

Havet och mängder av vass

Södra Allen

Södra Allén från golfbanan till havet

Solnedgång

Solnedgång i Haninge

Åkersberga

Fram på eftermiddagen körde vi in på Skåvsjöholms Konferens parkering. Skåvsjöholm har varit kund länge och det är andra gången jag besöker den fina anläggningen. Den här gången är andra halvan av företaget samt vårt rullande hem också med. Vi fick parkera så fint intill en nyponhäck, med utsikt över havet. En privat parkeringsplats för konferensgäster som vi fick lov att nyttja en natt, alltså ingen offentlig parkering för husbilar. En liten promenad i omgivningarna hann vi med, innan vi behövde jobba undan lite innan middagsdags.

Eftersom det var vår 17:e bröllopsdag föreslog Catrin att vi skulle äta middag i deras restaurang. Den är inte avsedd för privatpersoner utan endast för deras konferensgäster eller när de har olika event, som julbord och grillaftnar t.ex. Så när vi nu fick möjligheten tackade vi ja och vi åt en makalöst god 3-rätters middag med varsitt glas rött till.

FrankieBoy parkerad vid Skåvsjöholm

Strand åkersberga

Stranden vid konferensanläggningen

Vackert hav

Fantastiskt med havet inomskärs också

Stockholm

Vass är vackert

Efter en god natts sömn hade vi möte med Catrin och pratade om deras webbplats och sedan fick vi avnjuta även lunchen i deras restaurang. Igen fantastiskt gott, så förstår att de får massor av beröm för maten av sina konferensgäster.

I natt har vi sovit i Bålsta hos Frankiavänner och idag tar vi pendeln till Stockholms city för fler kundmöten.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.