Hittat ytterligare en pärla på Västkusten

Bohus malmön

Återigen har vi hittat en pärla på Västkusten, vi snackar om Bohus Malmön. 

Vi har träffat ett par som också bor mycket i sin husbil, så vi hälsade på dem här på Bohus Malmön där de jobbar hela sommaren. En kostnadsfri och snabb färja tog oss över vattnet. Sen trängde vi in FrankieBoy vid Konsum med visst stönande hos medtrafikanter som fick vänta lite på att vi skulle parkera klart, men nöden har ingen lag. Vi behövde ostbågar!

Här har vi cyklat, badat, snackat, jobbat, spelat spel och bara varit. Ett par härliga dygn i en väldigt varierad och vacker natur. Väldigt glada att Anette kunde vägleda oss på ön och visa ställen vi annars helt garanterat hade missat.

 

Bohus malmön

Bohus malmön

Bohus malmön

Bohus malmön

Bohus Malmön

Bohus Malmön

Idag drar vi vidare och hoppas vi hittar ytterligare pärlor. Blir mycket arbete idag också, så det blir inte så mycket tid för att upptäcka något just idag, men det finns många härliga upptäckardagar framför oss!

Observera, det är campingförbud på hela ön, vi stod som gäster på privat mark.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.