Historia & koordinater får du googla

googla - blanes

När vi skriver om besöksmål och boplatser berättar vi inte om dess historia eller ger koordinater till var platsen är. Varför?

Vi bloggar om vår livsstil och våra reflektioner kring den och de platser vi väljer att bo på, om det så är ett dygn, en vecka eller en månad. Om vi skulle skriva beskrivningar om händelser från exempelvis världskrigen eller medeltiden så skulle bloggens karaktär ändras drastiskt.

Många andra bloggar, både husbils- & resebloggar, bjuder på all sån information. Men framför allt finns det mängder av kunskap att hämta på Google och i böcker, de där tunga sakerna med blad en får bläddra länge i för att hitta det en söker..:)

Vårt resonemang är att om du som läsare inspireras att besöka en plats kan du lätt hitta den informationen som just du vill ha genom en enkel sökning på Google. Är du inte intresserad av platsen behöver du inte heller matas med onödig information när du besöker vår blogg.

Alla vill ha olika. En del vill veta allt historiskt, andra vill veta om golfbanor, arkitektur, vandringsleder, kändisar, klimat.. listan kan göras lång. Vi undanhåller massor av sånt medvetet. Vi vill visa bilder och ge dig våra reflektioner, söker du annan information än det vi förmedlat så finns det att hämta utifrån dina egna behov endast ett knapptryck bort.

Vi delar med oss av alla boplatser och vad vi tycker om dem, i våra boplatskartor, en karta per land. Vi visar också hur vår resväg ser ut, vilket gör att du kan få en indikation på i vilket område platserna vi besöker ligger. Alla dessa kartor hittar du via menyn!

Våra inlägg kommer aldrig innehålla koordinater eller vägbeskrivningar varken till boplatser eller andra ställen vi berättar om, det är vi övertygade om att du kan leta fram alldeles själv 🙂

Bilden visar Blanes i kvällningen, tagen precis utanför campingens grind.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.