Hemma på vår gata i stan

gul vallmo

Ja vi har ju en gata, den som vi är folkbokförda på. Där vi står med FrankieBoy emellanåt. I Partille.

Det är Rogers föräldrars hus och där har vi inte bara en fullserviceanläggning för både oss och FrankieBoy utan även en fantastiskt trädgård och förvaringen av våra 5 kartonger. Vi kom hem hit i fredags och vi åker vidare redan idag, för nu är det dags att krama dottern och svärsonen. Men vi kommer tillbaka hit alldeles strax igen.

Men hemma på vår gata i stan bor inte bara vi. Där bor Kurre och en massa fåglar. Koltrasten sjunger från björkens topp hos grannen och hackspetten knackar på fågelbordet för att få mer mat.

Och vi blir härligt bortskämda. Med omtanke och generösa gester såsom middag, frukost, tvätt, sömnad etc. Vi är verkligen innerligt tacksamma för allt. Och så här vackert är det på vår gata i stan, men först se hur söt Kurre är.

ekorre

Kurre äter mat

ekorre

Kurre äter mer

Hrm.. vad är detta för blomma?

Dillpion

Dillpion

Gullviva

Gullviva

Stjärnhyasint

Pärlhyacint

trädpion

Trädpion

Översta bilden är på gul vallmo, en sommarblomma som frösår sig på olika ställen hela tiden berättar svärmor. I vårt hus på hjul odlar vi inget, vi har en kruka inne i bilen med lite färg. Men jag kan sakna odlingarna ibland, så är tacksam jag kan komma hit och njuta av färgprakten och de fantastiska rabatterna.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.