Har du en blogg som vi inte kommenterar på?

kommentera-pa-bloggar

Vi läser väldigt mycket bloggar, både vad gäller husbilar, resor och annat. Jag kommenterar gärna (Roger gör det inte) och lämnar ett avtryck, det är en vana jag haft sen jag började blogga för 10 år sedan.

Men det går inte överallt. Så om du har en blogg som får få kommentarer och inga ifrån mig så vill jag bara säga att jag försöker. Många gånger flera gånger på olika sätt. Men när jag lagt ner tid och engagemang i en kommentar som bara försvinner ut i cyberspace någonstans så tröttnar jag så klart.

Men tycker också det är viktigt att du får besked om att jag inte är nonchalant på något sätt. Jag följer upp alla som kommenterar hos oss och går in och läser. Jag följer alla husbilsbloggar jag känner till via Bloglovin och där kollar jag av flera gånger i veckan.

Får du ingen kommentar av oss så vet du nu varför. Jag försöker. Bloggade även om detta dilemma på Webbtanten-bloggen för ett år sen. Kanske du där kan få lite tips på hur du kan göra med din blogg för att få kommentarer, om du vill.

Blogspot (blogger) är största problemet

Det är främst bloggar som ligger på blogspot (blogger) som jag inte lyckats få igenom mina kommentarer på. Jag har provat med alla möjliga varianter, dock aldrig Google-konto eller blogspot-konto för det har jag inte.

blogspot kommentar

Så här ser det ut på bloggar som det oftast inte funkar att kommentera på. Och i rullistan kan en ofta välja Namn/webbadress eller Anonymt istället för Google-konto. Men det hjälper dessvärre inte, går inte ändå.

När jag googlar hittar jag flera inlägg om det här problemet, folk är frustrerade över det. Verkar dessutom ha pågått under väldigt lång tid. Jag har också läst hjälpavsnitt hos Blogspot och deras instruktioner har inte avhjälpt problemet. Så jag tror inte det ligger hos mig/mina enheter, det är inte jag som har skit bakom tangenterna. Tidigare dök problemet mest upp när jag använde min telefon, men nu är det även om jag använder datorn.

Vill egentligen med det här inlägget säga att jag tycker det är tråkigt att inte kunna lämna avtryck där jag läser. Att vi inte kan ha en ömsesidig dialog. Men det är inget jag kan påverka. Tyvärr.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.