Halva året gått – avstämning mot förväntningar

förväntningar 2019

Vid årsskiftet gjorde vi en summering av 2018 men också en liten lista på förväntningar på 2019 – vi kollar in den listan idag och reflekterar.

Nedan punkter listade vi på inlägget om förväntningar för 2019.

Bunkra mer

Vi tänkte vi skulle bunkra mer i Sverige, men också i övriga länder när vi hittar något som vi gillar. Ja vi bunkrade i Spanien. Vin, tortillachips, aioli, Mercadona cola och citrondricka. Men när vi ska lämna Sverige framöver har vi tänkt om. Vi vill inte bunkra med glutenfritt knäckebröd, ostbågar och andra svenska smaker längre. Vi tänker att vi vill leva utan detta för att njuta av det när vi kommer hem till Sverige igen. Blir längtan för stor kan vi ju alltid önska oss ett paket till jul 🙂 Men vi kommer bunkra kaffe.. och lite annat också, men inte så mycket som vi tänkt.

Bada mer

Första gången vi badade i år var faktiskt i februari. I Atlanten. Men här i Sverige har det inte blivit något badande än, dels på grund av förkylningen som inte släpper och dels på grund av att det är kallt här! Detta hoppas vi ändras snart, för bada mer känns viktigt. Vi är nära vattnet ofta, men inte i. Även änderna väljer att hålla sig på land…

Änderna badar inte heller 😀

Fortsätta bo i FrankieBoy

Jajamen, inga planer på att ändra på det!

Mer gucka (guacamole)

Vi vill verkligen njuta mer av både gucka och härodlade frukter och grönsaker. Det är något vi längtar väldigt mycket efter nu när vi är i Sverige. Vi tittar inte ens på avokado eller mango här. Ingen ide. De smakar inte alls som vi vill 🙂

Nya aktiviteter

När vi skrev det så tänkte vi på golf. Men det har vi avblåst för den här sommaren och det är vi glada för. Vi hade inte hunnit att gå all in på det så det passar oss väldigt bra att det inte blev just den aktiviteten den här sommaren. Men vi har en annan aktivitet som vi hoppas vi kan få igång under den här veckan. Mer om det kommer!

Sen blev det aktivetet på Isaberg i helgen, helt nya och helt oväntat.

Roger gjorde höghöjdsbanan på Isaberg.

Länder 2019

Förväntningarna på Portugal, Frankrike och mer av Spanien och även andra länder rabblades upp. Vi får väl se vad det blir för resten av året, men Portugal var ju fantastiskt och Frankrike visade en annan sida på hemvägen. Och Spaniens Costa Brava kust gav ju extra pluspoäng!

Kul att stämma av och se att vi faktiskt är på banan med våra förväntningar!

Bilden överst är från Portugals västkust, en av alla stränder vi tog hyrbilen till under en vecka.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.