Vi gjorde Marken på en förmiddag

Marken Nederländerna

Marken är en halvö, före detta ö, utanför Amsterdam, som står med på de flesta tipslistor när det gäller vad en bör besöka när en är i Nederländerna.

Vår kära FrankieBoy tog med oss ut på förbindelsevägen till Marken. Vi parkerade direkt när vi kom ut på gamla ön på den stora parkeringsplatsen på morgonen och åt frukost. Sen satte oss på cyklarna och utforskade Marken på en förmiddag. Ön/halvön är 9 km i omkrets, så det går fort om en sitter på cyklar och inte stannar och äter/dricker någonstans 🙂

Här kommer en del av våra upplevelser från Marken med hjälp av lite bilder! Visst är det fint, men inget att åka omväg för tycker vi.

Marken Nederländerna

Marken Nederländerna Marken Nederländerna Marken Nederländerna Marken Nederländerna Marken Nederländerna Marken Nederländerna Marken Nederländerna Marken Nederländerna

Dessa bilder är tagna av både mig och Roger

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.