Gillar att byta boplats på morgonen

Byta boplats på morgonen

Att byta boplats på morgonen tycker jag är bäst, Roger äter helst frukost först, men går med på tidig flytt ibland, om det är kort resväg.

När det är dags att köra vidare till nästa boplats gör vi det på morgonen ibland, innan frukost. Men det kräver att det inte är för långt att köra eftersom vi inte vill ha blodsockerfall bakom ratten 🙂 Vi gillar också att hänga kvar på en boplats så länge som möjligt ibland. Så vi varierar oss.

Förbereda rull på kvällen

Det är ju en del vi gör när vi ska byta plats. Har skrivit om det tidigare, så kika där för att se alla punkterna på vår checklista.

Fördelen med att lämna direkt på morgonen är att vi kan förbereda det på kvällen innan. Inte alla punkter på listan kan vi göra, men många. Ibland är det skönt att vara klar när en vaknar. Kan jämföras lite med att lägga fram kläderna för dagen redan på kvällen och kanske ladda kaffebryggaren.

Större chans att få plats

Vissa boplatser är svårt att få plats på. T.ex. Apelviken i Varberg där vi var några dagar förra veckan. Då åkte vi tidigt från Ulricehamn och fick en plats när vi kom fram. Det var tur, hade vi stannat kvar och ätit frukost innan så hade vi inte fått en plats den dagen i Apelviken.

Mycket dag kvar

En riktigt stor fördel med att rulla direkt på morgonen är att vi har hela dagen kvar när vi kommer fram. Vi börjar med att äta frukost så klart, men sen är liksom hela dagen orörd. Det gillar vi!

Idag vaknar vi upp i Fotö efter två dygn här, men vi äter frukost innan vi åker iväg och gör alla ärenden som står på to-do idag.

Bilden är från Fotö

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.