FrankieBoy är hemma!

Frankie boy

Idag var vi på Forsberg och hämtade hem vårt efterlängtade nya hem!

Vi var på plats i fem timmar. Först träffa vår säljare, Jonas, en stund. Sedan genomgång i verkstan av bilens alla funktioner med Patrik. Därefter en härlig shoppingtur i tillbehörsbutiken med grym hjälp av Marlene.

Vår bil är ljusare än de flesta i inredningen och vi har ingen taksäng. Det gör den lite unik. Och vi älskar den!

När vi lämnade Forsbergs åkte vi till Svenska madrassfabriken för att köpa bäddmadrasser för ökad komfort och enklare bäddning. Vi hade bokat innan och fick kanonfin service där med.

Det är lite saker som behöver åtgärdas på bilen, men jag återkommer om dem. Nu är vi i lägenheten och FrankieBoy står ensam i mörket.

Lite bilder på bilen kommer i alla fall här, tillbehör, madrass etc. berättar jag mer om en annan dag. Det är verkligen läggdags här nu!

Frankie boy

8,4 meters skönhet

Köket

Skåp i hytten

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.