Fråga oss – vi svarar på alla dina frågor

frågor och svar

Jag har gjort en Frågor & Svar sida. Tror att det kan vara bra, för alla läser ju inte alla inlägg och det kan vara skönt att snabbt kunna få svar på frågor istället för att söka och leta.

Sidan är ju lite tunn just nu, så ställ gärna lite frågor som jag kan fylla på med!

Vad vill du veta?

Ställ precis vilken fråga du vill! Antingen här i bloggens kommentatorsfält eller på mail till boihusbil@gmail.com. Alla frågor kommer besvaras, antingen via nya inlägg, via mail eller via den nya sidan med Frågor & Svar.

Det kan vara frågor om vår livsstil, om våra värderingar, om FrankieBoy .. ja om vad som helst. Vi svarar!

Något särskilt du vill vi bloggar om?

Vill också ta tillfället i akt och samtidigt fråga om det är något du vill vi bloggar mer eller mindre om? Vi har ju bloggat ett bra tag nu och skriver mellan 4-7 inlägg i veckan, det har blivit 178 inlägg sedan i februari då vi startade denna bloggen. Ge oss gärna en hint om vad du tycker vi ska blogga om.

Tack på förhand!

Bild från pixabay

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.