Ett blött nationaldagsfirande

Nationaldagsfirande

Vi har ingen tradition för nationaldagsfirande alls. Men det blev ett riktigt blött firande i alla fall.

Idag vaknade vi upp i Sjövik, där vi sovit väldigt gott i trädgården hos våra goda vänner som bor där. Igår kväll åt vi god middag ute på vännernas altan tills myggor och knott var för ivriga, då gick vi alla fyra in i vårt hem och fortsatte samtalen om ditten och datten. Vi la oss strax innan tolv och ändå sov vi så länge som till 10. Underbart! Vi sover verkligen fantastiskt i FrankieBoy!

Nationaldagsfirande med skurtrasor och högtryckstvätt

Perfekt att spendera nationaldagen med att vårda om vårt kära hem, en svalare dag och dessutom en ledig dag för oss båda. Roger tvättade husbilen utvändigt och jag gjorde rent badrummet ordentligt, även elementet och väggar. Det är ju ett utrymme vi städar titt som tätt, men idag blev det storstädning.

Storstädning husbil

Köket är nu skinande rent och vi satte även fast en Torkyhållare idag för att undvika att hushållsrullen åker ner på golvet (eftersom jag alltid glömmer att ställa in den när vi kör iväg).

Storstädning av husbil

Fönsterputsning på insidan gjorde jag också, det har vi aldrig gjort tidigare och det märktes. Det blir väldigt grått och smutsigt när fönstren är öppna så klart. Men nu är det rent och fint där med!

Dammsugning och torkning av golv och sånt där som hör till när en städar gjorde vi i hela bilden. Och när en storstädar vill åtminstone jag ha bra och hög musik till. Blandad spellista där detta är en av favoriterna, till just städning

Storstädning-husbil

Så det blev ett härligt nationaldagsfirande av vår lediga dag, finns ju inget bättre än att spendera tid i ett nystädat hem!

Och bilden högst upp har inget alls med det här att göra, det är en bild från helgens besök i Vegby där vi gick en vacker skogsväg till våra vänner.

Hur har du firat nationaldagen?

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.