Ett bagage kommer lastat…

färska örter

I början av januari får vi besök av dotter och svärson i några dagar. I deras bagage ligger lite som vi bett dem ta med sig.

Ska bli underbart att få hänga med Tess och Crille igen, så klart, men vi är också glada för att få lite av det vi saknat. Hade de inte kommit hade vi fått sakna lite till, det är ju inget livsviktigt (om vi bortser från snusen då). Men vi utnyttjar möjligheten att få fylla på förråden.

Kramar är det första vi vill ha. Och tid. Tillsammans. Men sen, innan de åker hem vill vi få det vi bett dem köpa med sig. Har också uppdaterat vår checklista med bunkringsvaror från Sverige.

  • Diskborste med diskmedel i skaftet och utbytbara svampar (svampar har jag med diskborsten är äcklig och jag vill byta ut den)
  • Snus 2 stockar (Roger snusar mycket mindre, men helt fri från beroendet är han inte)
  • ACSI-kortet för 2020
  • Svampbuljong (har letat och hittar inte här i Spanien)
  • Kokbok om Spanien (tips från en läsare, jag har beställt via Bokbörsen med leverans till dottern)
  • Gula ärtor (kikärter finns, men vill göra lite biffar av gula ärtor också som variation)
  • Johnnys sötstarka senap (älskar den och nästa år måste jag köpa med mig mer)

Förra året var det glutenfritt knäckebröd, ostbågar och snus som skickades ner med paket. Färska örter (som bilden visar) är inget vi behöver få från Sverige i alla fall, vi njuter väldigt av allt som erbjuds här vad gäller frukt och grönsaker.

Varmt välkomna <3

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.