En sak jag inte gillar med FrankieBoy

Frankie boy

Det finns egentligen bara en sak jag inte gillar med husbilen. Och det är designen på dekoren.

Brunt är inte direkt min favoritfärg och det är väldigt mycket brunt. Och beige. När vi beställde kunde en beställa silver eller guld, men vi snålade, det kostade väldigt mycket mer och det kändes onödigt. Men nu ångrar jag mig lite, för jag tycker verkligen inte om vår dekor.

I veckan satt jag i några timmar och försökte få till snygga lösningar med den turkosa färgen jag har här på bloggen. Det blev inte heller bra. Sedan tänkte jag att vi kan ta bort allt som finns och göra något helt eget.

Men det lär ju kosta skjortan… hur många timmar måste vi arbeta för att betala den fakturan? Är det värt det? En annan aspekt är att vi en vacker dag kommer sälja bilen, hur påverkar det?

En annan sak med det är ju att vår bil i så fall inte bara smälter in i mängden längre, utan sticker ut och blir igenkänd. Vill vi det?

Har funderat på att stripa bakluckan med våra Instagramkontonamn, för att identifiera oss för de som ser bilen och oss. Tänker det kan vara roligt att på det viset träffa de man integrerar med online. Det blev inte snyggt heller. Att göra snygg dekor på bilen är verkligen inte min starka sida har jag märkt… bättre jag håller mig till webbplatser!

Får låta detta bero lite till och troligen ta hjälp av proffs, men först måste vi bestämma oss för vilken kostnad vi är beredda att lägga på det.

Om vi över huvudtaget vi ska göra något åt det. Det är ju verkligen inte viktigt. Egentligen. Men det är ju vårt hus..   Ja du hör, det här blir att stöta och blöta ett tag till innan vi kan bestämma oss. Eller det är nog mest jag.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.