Efter regn kommer sol

getteröns marina

Första dygnet körde vi inte så långt. Inte andra dygnet heller. Åh vilken frihet!

När vi söndags rullade ut från Alingsås visste vi att vi inte skulle köra mer än några mil. Vi hade bestämt träff med en vän (Kristina som driver bloggen tomatsallad.nu) i Åsa.

Så vi körde till Åsa Camping och ställde oss på deras ställplats. Vädret var lite opålitligt så vi fastnade i bilen. Det är ju mysigt också så det gör inget. Varsin god pizza och en flaska gott franskt rödvin. Mycket fina samtal om allt möjligt och valet så klart. Det regnade lite på natten, men det var först på morgonen som det kom starka vindar och mängder med regn. Smattrade på taket, bilen gungade kraftigt av vindarna och det bildades sjöar på ställplatsen. Men sen kom solen och allt är förlåtet 🙂

Igår körde vi till nästa anhalt. Efter ett par timmars jobb drog vi mot Varberg. På Getteröns Marina har de nu lågsäsongspriser och här finns tvättmaskin. Som inte kostar något. Det blev en kort cykeltur ut till andra änden på Getterön efter att vi dragit igång första tvättmaskinen. Vi nöjt av salta vindar, sol och dramatiskt vatten en stund innan vi cyklade tillbaka till marinan för att slänga in en ny omgång i tvättmaskinen.

Eftermiddagen bjöd på sol också, så det blev en stund i solstolen innan middag och digitalt kundmöte.

En härlig mix av arbete, fritid, sol och regn. Vi har det bra!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.