Dresden vill vi återvända till

dresden

Dresden är en fin stad i det forna Östtyskland. Dessa bilder publicerades på Instagram i september 2019 när vi var där. Men hamnade inte på bloggen. Då.

En hel del bilder från orter i Tyskland som vi besökte i höstas publicerades bara på Instagram. Vi vill ha bilderna här på bloggen istället då Annas Instagram inte längre är aktivt, så det kommer lite inlägg med bilder på ”gamla” platser blandat med aktuella inlägg.

Caption från Instagram:

Dresden is a beautiful town! We were passning so we stoped and walked around in the old part of the town for three hours. Would gladly come back another time. Also enjoyed a superb vegetarian and gluten free hamburger lunch.

Dresden kan du läsa mer om på Wikipedia. Vi spenderade endast några timmar i staden och skulle väldigt gärna vilja återvända.

En skön atmosfär upplevde vi i Dresden, väl värt ett återbesök!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.