Detta är en så tråkig plats att bo på

tråkig boplats

Det är inte alltid vackra vyer och ljud av vågor där vi bor. 

Nej det kan också vara så att vi har vägar intill, lyftkranar, mängder av personbilar, broar och fula staket utanför fönstret, taskiga serviceutrymmen och att det är allmänt skitigt och trist. Men ibland väljer vi det ändå. Även om det är en tråkig plats att bo på.

För läget är grymt och för att det känns säkert. När ska vi lämna bilen hela dagen för att utforska en stad. Typ Sevilla som vi ska ”göra” idag. Då är det viktigare för oss att bilen står bra och att vi kan cykla och utforska i lugn och ro utan att behöva passa busstider eller känna oro.

Och vi ska ändå bara vara vid bilen för att laga mat och sova. Och här kan vi dessutom laga mat ute. Det gillar vi.

Så tänker vi i alla fall.

Och även om det är en trist ställplats vi står på nu så hade vi ändå en fin solnedgång igår 🙂 Nu hoppas vi Sevilla ger oss en massa härliga upplevelser och vyer idag. Och att vi tar mängder av bilder som ni kan få njuta av sen också.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.