Det går att bli ”månadens boplats” två gånger

livet på en ställplats

Vi har utsett december månads bästa boplats. Det blev en favorit i repris faktiskt.

Tre boplatser har vi bott på i december, Camper Area M&H El Rincon (Rincon de la Victoria, ES), Puerto Caleta (Torre del Mar, ES) samt Motorhomes Tropic Area (Castell de Ferro, ES).

bästa boplatsen decemberfCamper Area M&H El Rincon vann november månads bästa boplats och vinner även december månad. Det är en grymt trevlig ställplats och det är inte lätt för de andra enklare ställplatserna att vinna över den.

Både Caleta Hamn och Tropic area är helt ok. Platser vi stannar på igen om vi har vägarna förbi. Men de är inte som Rincon. Det går inte riktigt att sätta fingret på, men det är något väldigt speciellt där. Du kan alltid läsa om vad vi tycker om varje boplats på våra kartor. Här hittar du den över Spaniens boplatser.

Så det blev Camper Area M&H El Rincon som vann vår lilla utmärkelse igen! Congrats to Cathy och Fernando who are doing a fabulous job!

Återanvänt bilden från ett tidigare inlägg, om livet på en ställplats.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.