Det är kallare nu, för dig som undrar

solnedgång

Vill bara berätta att det är kallare nu. Det har till och med regnat i några dagar!

Alltså kallt är det ju inte. Men kallare. För ett par veckor sen njöt vi av härlig sommarvärme med temperaturer på 20-25 grader. Nu ligger det mellan 14-16 grader och har så gjort i ett par veckor.

Fast i solen är det skönt! Går i shorts och T-shirt på dagen, vindjacka på när vi cyklar, men så länge en inte står i vinden är det riktigt skönt väder!

Så fort solen försvinner bakom ett moln eller i horisonten blir det kyligt och vi kryper in i våra hem. Några gånger har vi försökt sitta ute, men det blir för kallt. På natten har det faktiskt krupit ner till 8 grader en gång, men innan vi öppnade dörren på morgonen hade det krupit upp till 12 grader igen. Värmen är på i FrankieBoy på natten och även på kvällen när det är riktigt ruggigt ute. Även raggsockarna åker faktiskt på, då vi väljer att inte elda på för fullt.

Vi har nog anpassat oss efter det varmare klimatet, men vi har inget att klaga på. Vi har det bra, trots de kyligare temperaturerna och de senaste dagarnas regn.

Kommande vecka ska temperaturen stiga upp till 20 grader igen och det ser vi fram emot!

Hur är vädret där du är?

Bilden är fotad här på campingen en kväll i veckan.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.