Dessa förbenade hundar i Spanien

skällande hundar

Sådär, nu är det dags för lite gnäll! För vi är väldigt trött på alla skällande hundar här i Spanien.

Tror att var vi än har stått med husbilen i Spanien så har vi hört skällande hundar på kvällen. Och ibland även natten. Det är inga söta små franska bulldoggar som bjäffar utan det är verkligen hundskall på den högre ljudskalan. Ibland är hundarna väldigt nära och ibland är skallen ganska avlägsna.

Det är inte bara irriterande för att det är högljutt, det skapar även en massa frågor. Hur mår hunden? Är det ingen som ser till den? Är alla hundar i Spanien ouppfostrade? Hetsar de varandra eller vad är det som händer? Är det sällskapssjuka och ensamma hundar? Har de ingen flock?

Detta är ofta inget vi märker förrän vi parkerat och kvällningen har kommit. Alltså då vi redan står på en plats. Ibland har det varit så störande att vi faktiskt lämnat platsen snabbare än planerat och ibland märker vi bara att det finns där, men inte störs märkbart.

Vi gillar djur. Och även hundar, särskilt franska bulldoggar. Fast eftersom jag är allergisk blir det aldrig någon hund, men vi kan ju gotta oss i mysiga digitala djur.

Gillar du också hundar är här ett tips på Instagramkonto att följa, inläggen på det här kontot får oss alltid att le!

Foto: Pixabay

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.