Den sista intervjun är nu gjord

läckö camping

Som vi berättade i somras när det blev intensivt med media så vill vi inte längre bli intervjuade.

Men vi hade redan då bokat in en intervju till och den genomfördes igår via telefon. Det är hollistay.com som bett om en intervju och vi har haft kontakt med dem sedan de startade, så kändes roligt att vara en del av deras marknadsföringsmaterial.

Det är den sista, det är alltså den intervjun vi syftade på när vi skrev inlägget om att det nu är slut med intervjuer.

Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg ob der Tauber

Telefonintervjun, som utfördes av en PR byrå, var mycket trevlig och intervjuaren gav oss utrymme och gjorde oss bekväma. Vi satt mitt i Rothenburg ob Der Tauber, på en stentrappa, som efter en timmes intervju hade kylt ner våra ändar ordentligt. Frågorna hade vi fått på mejl några dagar innan så vi hade haft gott om tid att tänka igenom svaren ordentligt inför intervjun. Det gör så klart att svaren blir djupare och det hoppas vi märks i artikeln.

Alla frågor finns redan besvarade i bloggen lite här och där, det känns positivt att vi faktiskt lyckats berätta om det som verkar vara viktigast att få svar på. Vi ser fram emot att läsa resultatet!

Översta bilden är från Läckö Camping som är ett svar på frågorna vi fick 🙂

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.