Checklistor och andra listor

checklista boihusbil

En ny tagg samt länk i menyn för alla inlägg med bra-att-ha listor. Lättillgängliga och användbara tänker vi.

Det finns några inlägg här på bloggen som kan vara väldigt användbara för nya besökare men som inte hittas så lätt, om en inte vet vad en ska söka på. Därför har jag skapat en ny tagg som heter ”checklistor”. Det är inte bara checklistor som får den taggen, utan inlägg där vi listat olika saker.

Till exempel finns inlägg om vad vi gör innan vi lämnar en boplats, en budgetmall och tips inför husbilsköp. Det kan ju även bli fler listor framöver och nu hittas de lättare i och med egen tagg och även en egen plats i menyn.

Har du önskemål om någon checklista?

Vi gör gärna olika verktyg och hjälpmedel till andra som vill prova på att bo i husbil. Så saknar du information eller har funderingar på hur vi hanterar olika situationer så fråga bara!

Här hittar du våra samlade inlägg med listor.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.