Bucket list för Belgien

Belgien bucketlist

Vår önskelista för orter och intressanta besöksmål samt platser vi redan besökt kan du se här i vår bucket list för Belgien.

Vi har varit i Belgien, i Bryssel och Spa, innan vi började denna livsstilen. Var också inne i en stad en snabbis och köpte choklad när vi passerade genom landet med FrankieBoy hösten 2018.  Annars är landet ett blankt canvas då vi bara passerat. Men vi vill stanna där och kika lite mer nästa gång vi kommer dit, därför har vi denna listan.

Att uppleva i Belgien

Det är inte många platser på vår bucket list för Belgien, men det är ju inte kvantitet som är viktigt, utan kvalitet. Listan lär utökas när vi bestämt vi ska köra dit, för då brukar vi göra lite research på intressanta besöksmål.

Alden Biesen Castle
Ardennerna (vandring)
Brygge
Bryssel ✔️
Cycling Through Water
Dinant
Gent (Gravensteen)
Japanese Garden
Knokke-Heist
Mons
Neuhaus fabriksbutik (favoritchoklad)
Oostduinkerke (Brabanthästarna)
Spa ✔️
Tornai katedral
Tyne Cot

Bilden föreställer några praliner av Neuhaus choklad.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.