Bo i husbil på Facebook har flyttat

bo i husbil på facebook

Om du hängt med oss ett tag så vet du att Bo i husbil även finns på Facebook – MEN vi hängde med på Webbtantens Facebook sida i början. Det är nu ändrat!

Eftersom vi hade en Facebook sida för vår andra (nu ganska sovande) blogg Webbtanten så la vi in länkarna från denna bloggen på den  Facebooksidan också. Men det var inte rätt beslut, de som är intresserade av Webbtanten kanske inte är intresserade av den här livsstilen.

Och ta nya beslut är ju enkelt för oss så därför har nu Bo i husbil en egen Facebook sida, och Webbtantens sida kan slumra vidare. Om du följer Webbtanten men vill hänga med på vad som händer även här finns det alltså en annan sida att börja gilla!

Bo i husbil på Facebook

Vad händer på Facebook?

På Boihusbils Facebook sida delar vi alla blogginlägg, vi gör det manuellt så det sker några timmar efter att blogginlägget är publicerat. Vi delar också våra bilder från Instagram och det sker automatiskt via tjänsten IFTTT. Kanske vi kommer använda Facebook på något annat sätt framöver. Vi älskar ju dialog så om du inte tycker det är kul att kommentera här på bloggen så är ju Facebooks kommentarsfält minst lika bra att använda.

Välkommen att hänga med oss även på Facebook!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.