Blue, blue Christmas

blue christmas

Vi firar inte jul, men det går ju inte att undvika allt som har med jul att göra ändå.

Som vi tidigare berättat har vi valt att inte fira jul i vårt hem, husbilen, i år. Vi har inte en enda tomte, ingen adventsljusstake och jag har inte ens kollat julkalendern. Vi är väldigt glada för det beslutet, för julen känns så otroligt avlägsen här ändå.

White Christmas

White Christmas låten hör vi titt som tätt i affärer, på gator och från spanska bilstereos. Och jag kan inte låta bli att fascineras av att de faktiskt lyssnar på låtar som handlar om snö. Här finns ju inte en gnutta snö. Det dekoreras också med snögubbar. Intressant.

Blue Christmas

Men en blå jul firar vi i år. Här är det blå himmel och blått hav (även om det inte är det som det syftas på i sången). Men ”feeling blue” stämmer inte alls för imorgon får vi äntligen krama om dottern som kommer med flyget hit till Malaga! Som vi längtat efter henne!

You’ll be doin’ all right, with your Christmas of white
But I’ll have a blue, blue Christmas

En fantastisk God Jul önskar vi från Spanien, oavsett vilken färg (grå kanske?) du omger dig med.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.