Blöta stolar och otäck TV-serie

blöta stolar

När en inte tänker så blir det konsekvenser. 

Vår markis är fantastiskt bra! Det är solskydd men även regnskydd. Om en använder det. Det har inte varit så varmt så vi har inte sökt oss till skugga och bilen står bra i förhållande till solens förflyttning under dagen. Så vi har inte använt markisen sen vi kom hit.

Markisen som regnskydd

Häromdagen kom våra vänner Anette & Robert hit till Rincon och i lördags kväll satt vi utanför deras bil och åt middag tillsammans och det började duggregna. Ut med deras markis så vi kunde fortsatte att snacka och umgås ett tag till.

När vi hänger med varandra på ställplatserna/camping så använder vi våra egna stolar, det är så alla gör för ingen har ju extrastolar med sig i bilarna. På natten kom regnet och stolarna var såklart genomblöta på morgonen. För vi hade ju inte satt upp någon markis som de kunde stå under och vi hade inte heller lagt dem i sin lucka eller tryckt in dem under bilden. Hade vi tänkt hade vi även kunnat låta dem stå kvar under deras markis under natten. Klantigt, eftersom vi visste regnet skulle komma och även hålla i sig i ett par dagar.

För att inte ha regnet direkt på dörren så satte vi upp markisen på morgonen och kunde sen ha dörren öppen, för det är ju inte kallt bara för att det regnar. Och luft är ju skönt att få in i sitt hem ibland 🙂

Dessvärre kunde vi ju inte sitta på utsidan då stolarna var blöta och ingen sol fanns som kunde torka dem. Men markisen är uppe i alla fall. Med stormlinor så klart.

Otäck Netflix-serie

Eftersom det regnar blir det en del läsning och Netflixande. Just nu kikar vi på Ozark, en riktigt bra serie, men fy vad läskig den är ibland! Tårarna sprutade när en pastor gick ut i vattnet med sitt nyfödda barn i raseri och jag trodde han skulle dränka det. Men det visade sig att han ”bara” skulle döpa det. Otäck scen som etsat sig fast hos mig.

Hoppas kommande avsnitt är lite mjukare…

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.