Blir inte åksjuk i husbilen!

inte åksjuk i husbil

När vi har åkt med personbil har jag alltid blivit åksjuk om jag kikat i telefonen för länge eller försökt läsa en bok. Det har varit stört omöjligt. 

Att åka buss har inte varit aktuellt ens att fundera över. För varje gång jag åkt buss, om så bara i 10 minuter, så mår jag illa. Så buss undviker jag med andra ord så gott jag kan.

Personbil funkar fint att åka, om jag ser vägen. Och om jag inte kollar i bok eller karta eller liknande. Jag måste kika på vägen nästan hela tiden.

Men i FrankieBoy blir jag inte åksjuk! Jag sitter och jobbar när Roger kör. Skriver det här inlägget bland annat. Kollar i kartor i telefonen och fokuserar på allt annat möjligt än vägen. Och jag blir inte åksjuk! Sjävklart slänger jag ett öga på vägen emellanåt, men det på rutin och i förebyggande syfte.

Världens bästa husbil och hem!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.