Blir ingen golf i sommar

knyppla

Vi har insett att vi inte har tid att börja spela golf den här sommaren. 

Längtan efter att prova spela golf är fortfarande stor. Men vi har faktiskt inte tid. Inte den här sommaren. Så vi har avbokat kursen för att ta grönt kort och siktar på nästa sommar istället. Och nej, vi ska inte börja knyppla heller. Men jag tycker marmorstatyn på knypplande kvinnan från Peniche är så vacker så den fick hänga på här. Kanske det blir aktuellt nån annan gång att börja med knyppling…

Kort tid i Sverige i sommar

Vi kommer inte stanna länge i Sverige i sommar. 2019 är vårt år för långresa. Så vi kommer nog ge oss iväg igen i augusti. Det blir med andra ord bara 2-3 månader i Sverige den här sommaren och det känns inte som det räcker för att få en uppfattning om vi gillar golf eller inte.

Nästa sommar/säsong blir vi längre i Sverige och då tänker vi att det blir en mer ärlig chans för golfen att visa oss att det är kul!

Hinner inte i Europa

Våra dagar springer iväg. Ibland när vi står på en plats så känns det som 3-4 dagar passerat men det blivit över 10 dagar. Det är nog en naturlig effekt av att vi reser hela tiden, vi behöver landa och sortera våra intryck. Men det gör att vi insett att golfen inte får plats nu. Vi kommer inte vilja spela golf när vi reser ner i Europa i höst, vi har så mycket kvar att upptäcka. Annat som inte har med golf att göra.

Vi tror att vi kanske sansar oss lite på sikt och då kommer golfen nog få plats alldeles utmärkt.

Så, läget har förändrats och vi kommer använda våra månader i Sverige till helt andra saker än att spela golf den här sommaren. Dock inte knyppla.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.