Bli bekväm framför filmkameran?

bekväm framför kameran

Jag har tidigare försökt bli bekväm framför filmkameran och kameran, men aldrig riktigt lyckats, så har hållit mig bakom istället. 

I hela mitt liv har jag ogillat mitt utseende, min röst och min mimik. Jag har kommit långt i min process att inse att jag duger precis som jag är och jag behöver inga bekräftelser från någon annan än mig själv. Men för att riktigt komma i mål har jag nu börjat att filma mig och vår vardag och dessutom publicera det i Instagrams stories. Igen.

Det är lite stolpigt, konstgjort, obekvämt och ovant. Men det ska bli bättre. Det är en väldigt bra träning för mig. Och tänker att det kanske kan vara lite kul för dig att följa oss via rörliga bilder. Jag förställer tydligen rösten också, men det ska jobbas bort!

Jag blandar filmsnuttar med kameran vänd från mig och mot mig. Ska försöka vara lite mer avslappnad och bjuda på en blandning av situationer, dialoger och vyer.

Ibland känner jag att bloggformatet inte passar för det jag vill dela. Det kan vara ett vintips, en reflektion eller en trist bild på avslutad frukost – men som ändå berättar något för dig som tycker vår livsstil är intressant att följa.

Berätta gärna vad du vill se på Instagramstories, så lovar vi att försöka leva upp till det 😀

Så ha tålamod – jag lär mig och jag har roligt!

Liten Instagram-hjälp

För att hjälpa dig som eventuellt inte har full koll på vad stories är och hur du kommer åt dem via Instagram kommer här en liten vägledning.

För dig som har Instagramkonto

Du kan följa mina stories genom att klicka på prickarna bredvid profilnamnet (illustreras nedan med en 1:a på Rogers konto. När du klickat där kommer en meny fram med lite olika alternativ. Klicka på 2:an om du vill aktivera att få notiser från mig. (I bilden står det inaktivera eftersom jag redan följer Rogers inlägg). Klicka på 3:an om du vill aktivera att få notiser om mina händelser/stories.

instagramhjälp

För dig som INTE har ett Instagramkonto

Om du inte har Instagram kan du ändå följa oss och våra händelser. Så här gör du då. Besök exempelvis min profil, via länken till höger eller här…

  1. Genom att klicka på min profilbild så kan du se de stories jag pratar om ovan. Alltså filmsnuttar från de senaste 24h.
  2. Genom att klicka på de runda bilderna här kan du se gamla stories som jag valt att spara. Just nu bara en samling av interiörbilder.
  3. Klicka här om du vill skaffa dig ett eget instagramkonto (du kan göra det helt privat och inte ge möjlighet för någon att se något du gör, men enklare att följa andra om en har ett eget konto).

instagram-webbtanten

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.