Blendern stannar i Sverige

hummus i matberedare

Vår fantastiska snabbspeedblender har fått flytta ur FrankieBoy. Den har ersatts med vår matberedare.

Vi har inte använt vår blender så mycket, vi har njutit av att äta frukter och grönsaker som de är istället för att göra smoothies. Därför har vi nu lastat ur den stora och tunga Vitamixen och istället lyft in den stora och tunga matberedaren!

Med matberedaren kan vi göra hummus, falafelsmet, chokladbollar och annat som vitamixen inte duger till. Tror vi kommer använda denna mycket i vår matlagning, som vi ju utvecklar lite mer för varje månad som går.

Vår matberedare drar dessutom mindre ström än den högeffektiva snabbspeed blendern. Så vår inverter klarar matberedaren tror vi. Vi ska i alla fall testa när vi står i närheten av en stolpe nästa gång.

Finns två nackdelar.. den är tung och den är jobbig att diska! Men annars är det en fantastisk manick som vi använt flitigt i många år.

Bilden är från när vi gjorde hummus i den när den flyttat in i FrankieBoy. Lite för tjock, men nästa gång blir den perfekt. Smaken var väldigt god, tack vare recept från Zeinas Kitchen.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.