Bland vågor, mygg och vänner

Så kom vi då till en camping precis vid havet, som vi såg fram emot att landa på. 

Vi har ju varit på rull ganska länge och känner att vi verkligen vill landa lite. Stanna upp och ta in. Släppa ut och landa. Smälta intryck och bli sugna på utforskandet igen. Har så klart vissa önskemål på den platsen och trots att den blev godkänd enligt vår Approved by så var det inte här på Camping Paradis Des Campuers vi landade , men vi letar vidare!

Men vi har haft tre härliga dagar med bad, lek, samtal, skratt och sol. Vi har hängt med Lena och Bosse, det är tredje gången vi träffas och vi trivs verkligen i varandras sällskap. Det är avslappnat och skratten ekar över campingen. Samtalen handlar bland annat om barndom, vänskap, föräldraskap, husbilslivet, arbetslivet, badlivet och Spanienlivet. När vi spelade boule och pingis fick se vem som hade störst vinnarskalle 🙂 Vi lärde oss också vem som får flest myggbett (fast det visste vi redan….) och så blev det väldigt tydligt vilka som gillar att bada!

Idag skiljs vi åt, men kommer ses igen i Spanien så småningom, vi kommer ju härja på samma halvö under några veckor i alla fall.

Funny faces

Japp, ett funny faces foto blev det också!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.