Behöver stå still ett tag igen

Porto Covo

Att rulla runt och uppleva nya platser och insupa atmosfärer är fantastiskt. Men inte just nu.

För när glädjen inte riktigt infinner sig lika intensivt som vanligt så känns det faktiskt bara jobbigt att rulla till nya platser eftersom då energi behöver läggas på att hitta rätt boplatser. Det är något vi brukar tycka är roligt, men när det av olika anledningar inte är kul att leta eller när vi inte hittar rätt boplats så väljer vi oftast att stanna och invänta rätt känsla för att kunna välja.

Vi provade det i Tavira, förlängde till totalt 8 nätter medan vi funderade på vart vi skulle åka för Tavira var inte rätt plats för oss att hänga på längre än så. Vi svängde förbi Lagos, handlade hos grönsakstanten, shoppade lite i surfbutiker och njöt av pizza samt fina samtal med goa vänner, innan vi morgonen efter rullade vidare.

I Porto Covo, 10 mil från Lagos, trivdes vi väldigt bra förra året. Då stod vi på en ställplats i byn, men den finns inte längre, så nu blev det camping. Närheten till naturen med de ljuvliga klipporna, vandringslederna utmed havet, de små och spännande strandvikarna och lugnet som omger denna platsen på lågsäsong lockade oss hit igen.

Vi har bokat plats på denna campingen i två veckor, vi får se om det blir längre. Just nu känns det väldigt bra att vara här!

Bilden är från förra årets besök i Porto Covo.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.