Bara sport, bara massor utav sport

sport

Intresset för sport i det här hemmet är ganska stort. Men bara utvalda sporter och det är nu skiftbyte!

Vi har ingen TV, men vi försöker ändå så det vi vill, via olika playkanaler på iPad och dator. Den här helgen har det varit massor av sport, med både säsongsavslut och säsongsstart för våra favoritsporter.

Längdskidor

På SVT play har jag tittat på min favoritsport, längdskidor, både på lördag och söndag, i säsongspremiären. Gick ju himla bra där vi tog medalj i alla tre tävlingar. En bra start minsann. Nästa helg blir det tävling igen 🙂

Curling EM

Jag gillar att kolla curling, men jag anpassa inte livet efter de tävlingarna. När jag på lördagen skulle spana in SVT-appen så såg jag att det var EM-final. Det blev nån timme framför damernas match där det bidde guld. Självklart sprang jag sen ut och spände upp vår svenska flagga över fronten på bilen.

Formel 1

Denna sport är Rogers största intresse. Han har inte missat ett lopp på över 30 år. Så när det är sändningar gäller det att vi står där det finns internet med tillräcklig fart för att kunna streama ViaPlay. Att världsmästaren 2018 är Lewis Hamilton stod klart redan förrförra loppet.

Eftersom det var sista Formel 1 loppen för den här säsongen och första tävlingarna i längdskidor så förstår ni att det är skiftbyte nu. Hädanefter är det jag som bestämmer över playkanalerna tills Formel 1 drar igång igen i mars. Då är det Roger som har vetot igen 😀

Annan sport

Vi gillar även handboll och ishockey. Men absolut inte fotboll. När det är OS sitter vi bänkade ganska mycket, både på sommar och vinter OS.

 

Och om en pratar sport så är det ju roligt att se Galenskaparnas fantastiska låt Bara Sport, så vassego att lyssna – och försöka sjunga med!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.