Avresedatumet är nu satt!

avresedatum

När vi ska påbörja vår avresa söderut har varit fastställd tidigare, men den är nu ändrad eftersom livet hände.

Först hade vi bestämt att vi skulle resa den 1 oktober och vara borta till 30 mars. Men det var under förutsättningen att Roger var tjänstledig den perioden. Nu är han inte längre tjänstledig utan slutar sin nuvarande anställning i augusti så läget har förändrats.

På valdagen 9/9 rullar vi söderut

Första veckan i september har vi besiktning på bilen och VimleWebb firar 10 år med en jubileumsfest. Kvällen innan vi reser söderut samlar vi ett härligt gäng människor och tillsammans med dom skapa ett ljuvligt minne för oss att ta med oss i våra hjärtan när vi åker på vår första långresa. Vi ser så fram emot detta, men längtan kommer så klart komma över oss och då är det gött att ha fina minnen med sig.

Vi har en hel del kvar att fixa med innan vi åker, men vi har vår to-do klar för oss och ska börja beta av den så småningom. Självklart kommer vi blogga om en hel del av förberedelserna.

Vi har inte heller bråttom att köra över Öresundsbron, så vi kommer vara kvar i Sverige åtminstone en vecka, fast då i södra delen av landet. Förhoppningsvis kan vi få krama på vänner i Skåne som inte har möjlighet att komma på vår avskedsfest.

När kommer vi tillbaka?

Ja det är inte alls bestämt. Förut var ju 1 april det datumet vi hade att förhålla oss till. Nu har vi en födelsedag och fukttest i början av juni vi vill vara hemma till. Vi kan stanna borta upp till ett år egentligen. Fast det vill vi inte. Vi vill vara i Sverige på sommaren och när dottern fyller år. Så vi kommer hem till våren, men när vet vi inte än.

/Anna

Foto: unsplash, hoppas jag kan få fotat många fina vyer och vägar framöver att använda istället!

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.