Att ta till smärtstillande faller sig inte naturligt

solnedgång medicin spanien

Trasiga höftböjaren får lite hjälp på traven av Voltaren.

Jag, Anna, skadade högra höftböjaren när vi var i norra Tyskland, alltså för två månader sen. Det har gjort ont varje gång jag rest mig eller lyft benet sedan dess. Det har tack och lov inte gjort ont att cykla (med el i uppförsbackarna) eller att gå, så länge jag inte sträcker ut benet för långt. Så lite långsammare promenader än vanligt har gått fint.

Jag har googlat hur jag ska göra för att få det att läka och det har blivit bättre. Men det blir liksom inte helt bra, det går så långsamt. Jag har inte ens tänkt på att det går att köpa medicin som kan hjälpa till med läkningen. Som allergiker har jag knaprat piller så mycket i mitt liv att jag undviker det och sprutor som pesten.

En kompis nämnde Voltaren så där i förbifarten och jag hajade till. Ja fanken, det finns ju medicin som kan påskynda läkeprocessen! Så jag köpte Voltaren här i Spanien och redan dagen efter var jag avsevärt bättre. Och jag hoppas vara helt smärtfri vilken dag som helst! Tack Micke och tack Voltaren!

Här i Spanien är medicin billigt och det krävs inte läkarintyg, inte för den här typen av medicin i alla fall. Så det gäller ju så klart att fortsätta vara försiktig med vilken medicin vi äter, men just nu känner jag en enorm lättnad av att vara så gott som smärtfri!

Och så känner jag mig lite korkad som inte tänkt på detta tidigare utan stått ut med onödig smärta. Därför bloggar jag om det så jag ska pränta in det i min hjärna att all medicin inte är dum.

Så även om solnedgångar är vackert och vi mår bra av dom, så hjälper de inte mot en skadad höftböjare!

Bilden är från solnedgången i Miramar, Tarragona.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.