Ännu mer matlagning utomhus

matlagning utomhus

Ingen av oss gillar ju att laga mat, vilket du säkert förstått om du följt med här på bloggen. Men nu är det faktiskt lite roligare!

Vi har en gasolgrill med paellapanna. Men just brännaren i grillen är igensatt och det blir inte mycket grillande. Funderade på att köpa ny grill, men känns inte roligt när den inte är mer än 8 månader gammal. Diskussion förs med Forsbergs just nu.

Grannen här på ställplatsen lagar sin brunch-frukost ute varje morgon. Det är engelskmän och de steker bacon bland annat. De slipper doften av matos inne i bilen och vi blev nyfikna. De använder en gasolplatta!

Roger tyckte vi skulle köpa en också, men jag tyckte vi kunde investera i en elplatta istället, vi har ju gasolgrillen. Men nä, den har vi ju egentligen inte eftersom den är kass. Så det bidde en liten investering på 17.50 Euro för att köpa den här gasolspisplattan. Och det är verkligen en fantastisk bra lösning!

Nu gillar vi att laga mat igen, så länge vi får stå utomhus 😀

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.