Angers hade vi inte ens hört talas om

Angers

Det bästa med husbilslivet är friheten. Friheten att åka vart en vill, när en vill. Och det utnyttjar vi verkligen!

Vi hade som mål att ta oss till La Rochelle för att möta Anette & Göran bakom Kors & Tvärsbloggen. Och vi kände att vi ville åka inåt land lite efter Bretagne eftersom det nalkades en del regn. Så, jag kikade lite i min tips-app och såg att Angers hade en bra camping med cykelavstånd till stan och ett fint Chateau, jaha, det räckte för att vi skulle bestämma oss för att åka via Angers.

Angers – been there done that

Kom till Camping du Lac de Maine lagom till de öppnade incheckningen vid 14-tiden. Det var så lite folk där att vi kunde välja vilken plats vi ville, hittade en ganska stor pitch i en egen ände av campingen. De som redan stod på plats hade valt en pitch nära servicehuset. Det gör vi aldrig, helst så långt ifrån vi kan, vi använder ändå cyklarna om vi har behov av servicehuset.

Vi stannade i två nätter, och efter första natten tog vi cyklarna och cyklade de 4-5 km in till Angers och utforskade i några timmar. Hängde lite vid Chateau Angers bland annat, såg en gammal kyrka och försökte känna pulsen på gågatan med en kaffe i handen. Kände mest tobaksrök faktiskt, om jag ska vara lite gnällig.

Angers

Angers

Angers

Angers

Angers

En blandning av gammalt och nytt erbjöd Angers och cykelturen tillbaka till campingen gick igenom ett fint naturreservat. Innan regn och åska  kom så passade Roger på att tvätta bilen lite så där lagom med hinkar, sen städade vi invändigt också. Igår kom vi hit till La Rochelle och våra vänner som väntade här på oss!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.