Älskar byggnaderna i Nederländerna

byggnader nederländerna

Jag älskar hur holländarna leker med färg och form i sina byggnader! Sällan jag ser gråa och tråkiga industrifastigheter eller fyrkantiga kontorshus, även om de så klart finns.

En sak jag verkligen gillar med Nederländerna är att det känns som att inget är så himla viktigt, jag får den känslan ofta här. I vissa fall är det så klart inte alls bra, men i andra är det härligt. Jag tänker inte prata politik så jag håller mig till att känslan är härlig.

Byggnader är en sån sak. De som är byggda i modern tid har ofta något som utmärker dem, något som gör byggnaden lite kul eller annorlunda. Det blir som det blir och det blir bra ändå. Kanske är det väldigt seriös arkitektur, jag är inte alls påläst och hittade inget när jag Googlade, men känslan är att det är kul med lite färg och form.

Kolla på de här exemplen. Ber om ursäkt på bildkvaliteten – har suttit i bil eller båt och husen har svischat förbi. Men visst blir en glad av deras färger och form?

fastigheter

fastigheter nederländerna

fastigheter nederländerna

byggnader nederländerna

byggnader nederländerna

byggnader nederländerna

byggnader nederländerna

byggnader nederländerna

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.