Agua Amarga – en kärleksförklaring

agua-amarga

Vi har hittat till Agua Amarga. En liten by med vita hus, intill en strand och omringad av berg. Känns som paradiset.

Det är ju olika saker som styr vart vi åker och vi har följt andras tips en hel del och nu ville vi testa något som ingen sagt något om alls.

Varför Agua Amarga?

En ganska ny ställplats med högt betyg i ställplatsappen utmed vår resväg samt med perfekt läge och överkomligt pris lockade oss. En liten by intill havet som vi inte hört talas om tidigare lockade oss också.

Vi älskar denna by!

Vi är inte så svårflörtade kanske, men en by med vita putsade hus, en lagom stor strand, restauranger med god sangria och berg som omringar hela dalen där byn ligger. Ja, det här är kanonfint och bra! En större stad finns några kilometer bort där det finns en stor mataffär. Nästan alla gator i byn är stenlagda och det finns även inbjudande trädgårdar vid en del av husen.

En enda nackdel – det är lite spöklikt för det bor inte folk i alla hus vintertid. På sommaren är det mängder med turister och människor här, men nu när vi är utanför säsong så är det inte mycket fart. Restaurangerna på stranden hade öppet i helgen (vet inte om de har öppet på veckan, kollade inte det) och den lilla mataffären har öppet på förmiddagen.

Igår tog vi en promenad över bergen, ca 45 minuter backig promenad (blir ju dubbelt om en vill tillbaka oxå..), både uppåt och neråt. Där hamnade vi på ännu en vacker strand med klart vatten och fräcka formationer. Men jag låter bilderna tala istället. Vi lär definitivt återvända hit och gärna bo på Autocaravanas Agua Amarga

agua-amarga

agua-amarga

agua-amarga

agua-amarga

agua-amarga

agua-amarga

Bilder från stranden på andra sidan berget

agua-amarga

agua-amarga

agua-amarga

Gillar du vad du ser så kanske du också vill göra ett stopp i Agua Amarga!

Idag rullar vi vidare söderut, känns helt okej trots att det är en sån fin plats här. Vi kanske hittar fler 😀

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.